Υγιεινές συνήθειες

CAFÉ SNACKS & BRUNCH

Αρτοσκευάσματα

Με το ίδιο μεράκι που ζυμώνουμε το ψωμί, με την ίδια προσήλωση, παρασκευάζουμε και αρτοσκευάσματα, από  το αγαπημένο κουλούρι Θεσσαλονίκης, μεγάλη ποικιλία από ψωμάκια σε γεύσεις και μεγέθη, ο γευστικός λουκουμάς γεμάτος από ζάχαρη, τα κρουασάν γεμιστά με πραλίνα,  και πολλές άλλες απολαύσεις, που μπορείτε να τα βρείτε αλλά και να τα γευτείτε, στα καταστήματα μας.

 

Παραδοσιακές Πίτες και Ατομικά Πρωϊνά

Συλλέγοντας συνταγές από παραδοσιακές γεύσεις, από την Μακεδονία και την Ήπειρο, δημιουργήσαμε μια μοναδική συνταγή φύλλου, που τυλίγει μοναδικές πρώτες ύλες του τόπου μας. Τυριά από το Παγγαίο, ελληνικά λαχανικά, βότανα και εξαιρετικά ελαία, συνθέτουν μοναδικές γεύσεις. Μια δοκιμή θα σας πείσει. σας περιμένουμε.

 

Κρύα Σάντουιτς – Σαλάτες – Ροφήματα – Καφέδες

Όταν σκαλίζεις τις συνταγές του ψωμιού, στην άκρη του νου, δημιουργείς ένα με..νου! Ένα μενού, που συνδυάζει τα αρώματα από τα ψωμάκια, την γεύση ιδιαίτερων τυριών και αλλαντικών, φρέσκων λαχανικών, που αγκαλιάζονται από σάλτσες, που ολοκληρώνουν το δημιούργημα.

 

Τα μοναδικά αρώματα του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ μας, των ροφημάτων μας και των φρεσκοψημένων πρωινών μας, παρέα με τα πιο όμορφα χαμογελά, είναι καθημερινοί λόγοι για να απολαμβάνετε το πρωινό σας, στα καταστήματα μας!

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αλμύρων και γλυκών snack, σας κρατάμε συντρόφια όλη μέρα. 

Με εξειδικευμένο συνεργάτη μας δουλεύουμε καθημερινά για να απολαμβάνεται το καλύτερο χαρμάνι καφέ στην αγορά με μοναδική ποιότητα και γεύση!