Η συνταγή του ψωμιού, που εδώ και 3 γενιές έχει μείνει σταθερή, είναι απλή: αγνά υλικά, μεράκι, και χρόνο!
Πρώτες ύλες, επιλεγμένες με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, δοκιμασμένες στις ανάγκες των παραδοσιακών μας συνταγών, ανακατεύονται και ζυμώνονται με μεράκι, και ωριμάζουν για αποκτήσουν τα μοναδικά αρώματα.
Επιλεγμένα προζύμια, άλευρα από μαλακά και σκληρά σιτάρια, άλευρα από Δίκοκο σιτάρι Ζέας, βύνες φύτρου και βύνες από σίκαλη, άλευρα ολικής άλεσης και άλευρα από παραδοσιακό πετρόμυλο, είναι λίγα από τα συστατικά που συνθέτουν μοναδικές γεύσεις.
Ψωμιά πολυτελείας, χωριάτικα, ηπειρώτικα, αγιορειτικά, προζυμένια, ολικής άλεσης, καλαμποκιού, σίκαλης, Ζέας, πλάθονται και ψήνονται καθημερινά, γεμάτα αρώματα και φρεσκάδα.
Ειδικοί Άρτοι
Αναζητώντας, μέσα από μελέτες, τις διατροφικές ανάγκες ειδικών κατηγοριών, όπως οι ασθενείς με ζαχαρώδη διαβήτη, ειδικές διατροφές αθλητών αλλά και αναζήτηση προϊόντων με διαφορετικές και μοναδικές διατροφικές αξίες, σχεδιάσαμε μια σειρά άρτων, που ο καθένας τους, περιέχει συστατικά, για μεγάλο μέρος διατροφικών συνηθειών και αναγκών. Χωρίς να γίνει καμία έκπτωση σε αρώματα και γεύσεις, τα προϊόντα αυτά, προσφέρουν την διαφορετικότητα στην διατροφή, η όποια είναι τόσο σημαντική όσο και εμείς.