Η ιστορία μας

Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

ΣΚΛΑΡΗΣ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

DSC_5318

Ο Ανδρέας και η Παρθένα Σκλαρή αναλαμβάνοντας την οικογενειακή σκυτάλη της 3ης γενεάς Αρτοποιών ξεκίνησαν την επιχειρηματικότητα τους το 2006.


Υιοθετώντας πιστά την τέχνη των προηγούμενων γενεών πρόσθεσαν τη σύγχρονη αρτοζαχαροπλαστική και μαγειρική καταφέρνοντας την τοπική αγορά να εμπιστευτεί την ποιότητα, τη μοναδικότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων τους!

Με αφοσίωση και δέσμευση στην ανταπόκριση των πελατών συνέχισαν να επενδύουν σε αυτήν τη σχέση εμπιστοσύνης και να την ενδυναμώνουν φέρνοντας τα προϊόντα σε κάθε γειτονιά!

 

Σήμερα, η ΣΚΛΑΡΗΣ Αρτοζαχαροπλαστεία διαθέτει πλήρως τεχνολογικά επανδρωμένη και σύγχρονη μονάδα παραγωγής με 7 ιδιόκτητα σημεία εξυπηρέτησης.

Με χρονολογική σειρά, τα σημαντικότερα επιτεύγματα της ΣΚΛΑΡΗΣ Αρτοζαχαροπλαστεία είναι

sklaris

2020

Κατάστημα στον Άγιο Λουκά Καβάλας

sklaris

2019

Νέο σημείο εξυπηρέτησης στην Καβάλα

sklaris

2017

Νέο σημείο εξυπηρέτησης στην Ελευθερούπολη Καβάλας

sklaris

2016

Νέο κατάστημα στην Καβάλα

sklaris

2012

Νέο κατάστημα στην Ηρακλείτσα Καβάλας

sklaris

2009

Νέο κατάστημα στην Ελευθερούπολη Καβάλας

sklaris

2006

Σύγχρονη παραγωγική μονάδα και το πρώτο σημείο εξυπηρέτησης στον Αγ. Χριστόφορο Καβάλας

Σήμερα, η ΣΚΛΑΡΗΣ Αρτοζαχαροπλαστεία καλύπτει την τοπική ζήτηση στον νομό Καβάλας, Σερρών και Δράμας με μεγάλη ποικιλία σε είδη άρτου & πρωινών καθώς και πάνω από 150 προϊόντα ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας προϊόντα, που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες,  από τις κλασσικές παραδοσιακές γεύσεις, έως και ιδιαιτέρες συνταγές της νεότερης ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας κάθε μέρα, όλη μέρα!

DSC_5409
DSC_5423

Στόχος της ΣΚΛΑΡΗΣ Αρτοζαχαροπλαστεία είναι να δημιουργεί προϊόντα από πιστοποιημένες και αγνές πρώτες ύλες, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στη σωστή διατροφή, καθώς ταυτόχρονα προετοιμάζει τα νέα επιχειρηματικά της βήματα επιθυμώντας να μεταφέρει τα εκλεκτά προϊόντα της και σε άλλες αγορές!